Дитяча кімната

Дитячі купальники для дівчаток – з однієї частини чи роздільні?

Тепла пора року для дітей – час розваг, захопливих пригод, і звичайно ж, довгоочікуваного відпочинку на пляжі або біля басейну. Дівчатка завжди залишаються дівчатками – і в п’ять, і в сімдесят років, усі ми хочемо виглядати модними та привабливими, і купальники не є винятком.

Щоб зробити літній відпочинок незабутнім, забезпеч свою дитину ідеальним купальником – якісним, безпечним і стильним. Переглядаючи великий каталог купальник дитячий MODIVO, зверни увагу на трендові купальні костюми від відомих світових брендів. У наших моделях відображені останні тенденції дитячої пляжної моди та інноваційні розробки для комфортного та безпечного відпочинку.

Модні дитячі купальники – вибирай найкраще

Крій моделей для дівчаток відрізняється від дорослого сегменту і тут кінцева мета – врахувати модні тенденції та зберегти рівновагу у сфері моралі та етики. Які тренди купальників пропонують стилісти для малюків та дітей старшого віку?

  • Яскраві неонові кольори.

Подивися на чудові купальники сонячного жовтого, яскраво-рожевого, помаранчевого та яскраво-блакитного кольорів – твоє маля точно не загубиться на пляжі!

  • Сміливі поєднання та соковиті принти.

Цього сезону дизайнери постаралися на славу: різноколірна смужка, екзотичні квіти, горошок, фрукти та ягоди, кумедні звірятка, абстрактні візерунки, геометрія і навіть анімалістичний принт!

Роздільні купальники для дівчаток

Пляжний костюм складається з топу та трусиків. Топи можуть бути у вигляді ліфа, що нагадує дорослий купальник або короткого топу на бретелях. У першому випадку пляжний костюм має назву бікіні, а у другому – танкіні. Як різновид танкіні – купальник трикіні складається з топу і спіднички с плавками або шортиками.

Роздільні купальники забезпечують гарну і рівномірну засмагу, швидше висихають. Якісний матеріал добре прилягає та захищає від шкідливих УФ-променів. Представлені тут https://modivo.ua/c/dity/odyah/plyazhna-moda/nabir-bikini моделі мають різний крій – бікіні з бретелями за шию, класичні топи, трусики з високою посадкою, танкіні з рюшами та подовженим ліфом та багато іншого.

Суцільні купальники для дівчаток

Закритий пляжний костюм дозволяє приховати недоліки фігури та допоможе твоїй дочці почуватися комфортно на пляжі. Актуальні спортивні моделі з логотипом бренду – must have сезону, щоб виглядати на всі сто та не відставати від дочки, тобі доведеться вибрати купальник і для себе!

Дизайнери пропонують купальні костюми з тонкими та широкими бретелями, грайливі купальники з рюшами на одне плече, лаконічні монохромні моделі у трендових кольорах сезону, брендові логотипи на ліфі чи спинці.

Цікавий варіант суцільного купальника – монокіні. Така модель має невеликі вирізи з боків, імітуючи фасон бікіні, але при цьому костюм не виглядає вульгарним, а швидше, ефектним та виразнішим.

Який купальник вибрати?

Дилема – який купальний костюм потрібний моїй дочці, існує з того часу, як індустрія моди активно працює з дитячим сегментом. Щоб прийняти правильне рішення, врахуй деякі фактори:

  • Вік дитини та її сприйняття власного тіла. Для одних дівчаток бікіні – це нормально, а для інших – привід відчути сором і дискомфорт.
  • Вимоги безпеки. УФ-випромінювання негативно впливає на шкіру, тому деякі мами обирають закритий купальник для своїх дочок. У каталозі https://modivo.ua/c/dity/odyah/plyazhna-moda представлені купальники брендів зі світовим ім’ям, тому турбота про безпеку – одна з ключових цілей розробки кожної дитячої моделі.
  • Думку дитини. Дівчатка завжди наслідують мам і хочуть мати чудовий вигляд, тому особистий вибір дітей має значення для їх психічного та емоційного здоров’я.

Відповідний варіант для розв’язання спірних питань – моделі танкіні або монокіні, вони відкривають деякі ділянки тіла, без натяку на порушення етичних норм.

В інтернет-магазині MODIVO ти знайдеш сотні моделей для малюків, старших дівчат і для підлітків. У кожному купальнику втілена не лише філософія бренду, а й турбота про здоров’я наших дітей. Ти побачиш ідеальний крій, безпечний матеріал, якісне пошиття та трендові кольори.

Дозволь дитині бути на фешн-висоті разом зі своєю стильною матусею!