Розвиток дітей

Рецензія на книгу «Історії про Пандімуна»

pandimun

Деякі книги для дітей закохують у себе і дорослих. “Історії про Пандімуна” ‒ кращий приклад такої прози. Яскраві та дещо магічні ілюстрації доповнюються легкими для читання дітьми діалогами Пандімуна з його друзями. Разом з цією милою пандою читач також шукає сенс у житті, задається простими, проте важливими питаннями, і поринає у світ, де у Місяць можна закохатися.

Цей невеликий, але такий мрійливий роман стане найкращим подарунком для дітей, а дорослим його читання дозволить згадати дитинство та те саме відчуття польоту. Фантастика подій книги зливається з простими поняттями, з якими обов’язково має познайомитися кожна дитина: дружба, любов, вірність та фантазія. Національна книжкова платформа “Yakaboo” рекомендує цей роман як захопливий подарунок дітям до середнього шкільного віку. Проте неважливо, скільки років виповнилось читачу ‒ магія ілюстрацій та чарівних історій Панді та друзів закохає в себе навіть дорослих.

Про Крістіну Нгуєн

Крістіна Нгуєн ‒ талановита художниця, яка написала цю книгу для свого сина. Колаборація з художницею Галиною Зінько та видавництвом “Біла Сова” перетворили “Історії про Пандімуна” на живу казкову притчу.

Сама Крістіна виховує сина, малює надихаючі картини та розвиває власний шоурум суконь. Її бачення дитячих оповідань створило історію панденятка Панді, яке, як і усі маленькі діти, питається про все, шукає сенс у своїх діях та заводить перших друзів.

Про “Історії про Пандімуна”

З першої сторінки читач занурюється у чарівний світ, де живе мале панденятко зі своїми друзями. В кожній історії дещо меланхолічно досліджується дружба, вірність, а події примушують хвилюватися за долю Панді навіть дорослих.

За своєю дещо магічною атмосферою книга нагадує інше диво дитячої фантастики ‒ “Маленького принца”. Тут також є друг-лисенятко, та Місяць, за яким сумує Панді. Але “Історії Пандімуна” ‒ це все ж таки самостійний твір з власною магією. Така література для дітей зачаровує і змушує повертатися до читання ‒ хоча б для того, щоб ще раз побачити неймовірні ілюстрації. Читати ‒ це ок, і з цим романом діти ще раз у цьому зможуть переконатися.

Цю книгу можна купити на національній книжковій платформі “Yakaboo”. Замовляйте на сайті платформи або приходьте в магазин у Києві за адресою: вул. Хрещатик, 22, 1 поверх (Головпоштамт), щоб точно закохатися у ці сторінки. Дізнатися про наявність видання та ціни можна за номером телефону 0(800)-600-505.